Translate

2013-08-31

Sommarresumé


Vad hände egentligen i sommar ?

Samma dag som vi firade en helt underbar lite unge som fyllde ett halvt decennium, tittade en ny familjemedlem ut. En liten gosse kom till världen - en liten skånepåg, som nu snart är hela 3 månader - fast det säger man inte i den åldern.

Där pratar man om veckor - Han är snart 12 veckor Om man ska översätta betyder det att "stora tjejen" är 260 (5 år) + 12 veckor. Självklart blev det ett besök till Lillkillen och hans lyckliga mamma och pappa också. Vi gick på en promenad i helt fantastiska omgivningar.
Sen var vi ju mitt uppe i midsommarfirandet - som oftast eller alltid firas i stugan. Så fick det bli även i år! Blev finare och varmare än vad jag trodde den skulle bli.
I år valde vi för första gången på många år att inte sätta upp stora partytältet och majstången. Det blev midsommarfirande för det :-)
 Är det inte helt underbart med ljuset. Det blir liksom aldrig mörkt. Det ÄR det bästa jag vet med sommaren...
 På tal om kalas - Snart kom nästa firande innan juni månads slut - även det i Skåne, men nu i Landskrona. Min mellantjej fyllde 1560 veckor och det skulle ju firas så klart. SÅ fort de där veckorna går. Det är ju helt tokigt.
Hon vet inte om att vi kommer ända från Borås och nu smyger vi i oss in. Jag smög runt i buskagen med min kamera. Det är såå roligt att överraska folk. Då menar jag överraska på ett positivt sätt. 


Ha en bra dag för det ska jag ha :-)

1 kommentar:

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.