Translate

2015-03-14

Nya tyger från tygladan

och vad ska man sy av dem här då? 

Vi  - jaaa... syrran och jag besökte Tygladan i Vänersborg häromdagen. Deras utbud har blivit bättre genom åren vad gäller tyger. Sällan man gör några fynd såsom förr -  det är lite tråkigt. Möjligen skulle man kunna fynda långa dragkedjor. Köpte inga - kanske nästa gång... De har utökat sitt utbud med massa inredning, och annat "krafs". Förlåt uttrycket - inte illa menat. Jag är "mest ute" efter tygerna.

Denna gången fick det bli mest trikåer - inget ovanligt kanske. Jo jag fick även med ett vävt tyg.  
 
Här har vi blå jeanstrikå, randig mudd och blå trikå med vita prickarTänkte att detta kan bli både byxor till en liten unge och en klänning till mig. Tänk den blå jeanstrikån och prickig överdel som klänning - kanske med en röd detalj. Så tar jag blå jeanstrikå med randig mudd.
I senaste numret (nr 3 2015) av Allt om Handarbete finns en modell som skulle passa. Kolla in modellen och tidningen här.

Man kan även bläddra i gamla nummer av ex Allt om Handarbete och Burda Style på den här sidan. Klicka på den tidning du vill kolla i - Du söker högst upp i sökfältet ex 2015 - markera rutan "Sök även i arkivet"  - Kolla in Online. 
Tänkte att detta kan kombineras på olika sätt. Får se vad det kan bli frampå. 

 
Jaaa så fick det bli ett svart jeanstrikå och ett vävt zebratyg. Tyvärr hade dem ingen zebratrikå. Vet en som gärna skulle vilja få några plagg sydda i det. 


Hittade ett grönt "blommigt" trikåtyg som kan matchas med vanligt grönt. Favoritfärgen 

Här har vi laddat med massa Ottobre tidningar Även denna tidning kan du bläddra runt i. Vi ritade ut massa mönster.  Det blev både vanliga leggings,
 en tjejtröja med resår i midjan - kolla in den blå högst upp på vänster sida här, Blev även en liten babymössa med öron och babyklänning

 Rita rita rita - sy sy sy...   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.